Image

Politica de confidentialitate


Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Declaratie de confidentialitate

ROCLASSIC intelege importanta confidentialitatii datelor si depune eforturi pentru a asigura protectia datelor tale personale, atunci cand utilizezi/accesezi site-ul www.westpizza.eu. Acest document privind politica de confidențialitate conține tipuri de informații colectate și înregistrate de www.westpizza.eu și modul în care le utilizăm.

Dacă ai întrebări suplimentare sau doresti mai multe informații despre politica noastră de confidențialitate, nu ezita să ne contactezi.

Această Politică de confidențialitate se aplică numai activităților noastre online și este valabilă pentru vizitatorii site-ului nostru web cu privire la informațiile pe care le-au distribuit și / sau le colectează pe www.westpizza.eu. Această politică nu se aplică informațiilor colectate offline sau prin alte canale decât acest site web.

Consimţământ

Prin utilizarea site-ului nostru web, esti de acord cu politica noastră de confidențialitate și cu termenii acesteia.

Am dori să ne asigurăm că esti pe deplin conștient de toate drepturile tale de protecție a datelor. Fiecare utilizator are dreptul la următoarele:

 • Dreptul de acces - Ai dreptul de a solicita copii ale datelor dvs. personale.
 • Dreptul la rectificare - Ai dreptul de a solicita să corectăm orice informație care consideri că este inexactă. De asemenea, ai dreptul de a solicita completarea informațiilor pe care le consideri incomplete.
 • Dreptul la ștergere - Ai dreptul de a solicita să ștergem datele tale personale, în anumite condiții.
 • Dreptul la restricționarea procesării - Ai dreptul de a solicita să restricționăm prelucrarea datelor tale personale, în anumite condiții.
 • Dreptul de a opune prelucrării - Ai dreptul de a te opune prelucrării noastre de date cu caracter personal, în anumite condiții.
 • Dreptul la portabilitatea datelor - Ai dreptul să soliciti să transferam datele pe care le-am colectat către o altă organizație sau direct către tine, în anumite condiții.
 • Dacă faci o solicitare, avem o lună pentru a iti răspunde. Dacă doresti să exerciți oricare dintre aceste drepturi, te rugăm să ne contactați. Pentru exercitarea acestor drepturi, te rugam sa ne trimiti un e-mail la adresa specificata in sectiunea Contact. Alternativ, va puteti adresa la ROCLASSIC cu o cerere scrisa, datata si semnata, la urmatoarele date de contact: ROCLASSIC, PLOIESTI, strada Facliei nr. 7.

Colectarea datelor

Ai posibilitatea de a accesa si naviga pe pagina noastra web fara a dezvalui datele dumneavoastra personale. Furnizarea datelor personale nu este o conditie pentru a utiliza pagina noastra web.

IN CE SITUATII PRELUCRAM DATE PERSONALE

Navigand pe web-site-ul nostru, vei observa ca am putea colecta date personale ce iti apartin in urmatoarele situatii:

 • cand ne suni pentru a face o comanda la noi.
 • Daca ne vei suna pentru a face o comanda pentru produsele noastre, in scopul onorarii acestei comenzi, iti vom putea solicita si prelucra urmatoarele date personale: nume si prenume, numarul de telefon, adresa de livrare.

 • daca ne contactezi utilizand pagina noastra de contact.
 • Daca ne vei contacta prin utilizarea formularului nostru de contact, vom putea prelucra urmatoarele date personale: nume si prenume, adresa de email, subiectul mesajului si domeniul la care se refera, alte date inscrise in cuprinsul mesajului pe care ni-l transmiti in mod voluntar.Scopul prelucrarii acestor date personale este de a raspunde intrebarilor sau solicitarilor tale, de a-ti oferi suport si indrumari, de a-ti furniza orice alte informatii de care ai nevoie.Vom prelucra aceste date doar pentru perioada atingerii scopului comunicarii dintre noi si dupa aceasta in masura in care este necesar pentru apararea drepturilor noastre, pentru perioadele permise de dispozitiile legale.

  Datele tale personale nu vor fi transferate de noi sau de imputernicitii nostri catre terti pentru a fi folosite in orice mod de catre acestia, cu exceptia situatiei in care am obtinut acordul tau sau atunci cand avem obligatia legala de a face acest lucru.

Scopurile utilizarii

Datele pe care le colectam vor fi folosite cu scopul de a iti furniza serviciile pe care le soliciti, sau in alte scopuri pentru care ne-ai dat acordul, exceptand situatiile in care legea prevede altfel.

Copiii

O altă prioritate a noastra este protecția copiilor în timp ce folosesc internetul. Încurajăm părinții și tutorii să observe, să participe și / sau să monitorizeze și să ghideze activitatea lor online. www.westpizza.eu nu colectează în cunoștință de cauză informații personale identificabile de la copii sub vârsta de 13 ani. Dacă insa credeți că acest tip de informații a fost furnizat de catre copilul dvs. pe site-ul nostru web, vă încurajăm să ne contactați imediat și vom face tot posibilul de a elimina in cel mai scurt timp aceste informații din înregistrările noastre.

Contact

Pentru orice fel de probleme, intrebari sau sugestii, va rugam sa contactati ROCLASSIC la adresa de mail, office@westpizza.eu. Ne rezervam dreptul de a aduce modificari atunci cand este necesar. Orice astfel de modificari vor fi postate pe pagina web.

Modificări ale acestei politici de confidențialitate

Este posibil să ne actualizăm Politica de confidențialitate din când în când. Astfel, vi se recomandă să consultați periodic această pagină pentru orice modificări. Vă vom anunța orice modificări prin publicarea noii Politici de confidențialitate pe această pagină. Aceste modificări sunt eficiente imediat după ce sunt postate pe această pagină.

Contactează-ne

Dacă aveți întrebări sau sugestii cu privire la politica noastră de confidențialitate, nu ezitați să ne contactați