Image

Termeni si conditii


Bine ați venit pe www.westpizza.eu

Acești termeni și condiții fac referire la regulile și reglementările de utilizare a site-ului firmei ROCLASSIC, situat pe www.westpizza.eu. Accesând acest site web, presupunem că acceptați acești termeni și condiții. Nu continuați să utilizați www.westpizza.eu dacă nu sunteți de acord cu termenii și condițiile menționate pe această pagină.

Drepturile de autor (Copyright)

Cu excepția cazului în care se prevede altfel, ROCLASSIC deține drepturile de proprietate intelectuală pentru toate materialele de pe www.westpizza.eu. Toate drepturile de proprietate intelectuală sunt rezervate. Puteți accesa acest lucru de pe www.westpizza.eu pentru propria utilizare supusă restricțiilor stabilite în acești termeni și condiții.

Nu este permis republicarea materialul de pe www.westpizza.eu, vanzarea, închirierea sau sub-licențiera materialelor de pe www.westpizza.eu, reproducerea sau copierea materialul de pe www.westpizza.eu, redistribuirea conținutul de pe www.westpizza.eu

Politica de facturare, plăți și livrare

Programul de lucru si implicit comenzile, vor fi preluate in intervalul 10.00 la ora 22.00 de Luni pana Sambata, iar Duminica, de la ora 12.00 la 22.00.

Comenzile plasate telefonic sunt livrate de la sediul nostru din Ploiesti, la adresa specificata de catre Client, aria de acoperire fiind orasul Ploiesti si imprejurimi, in limita a 15 km.

Plata se va efectua la livrare. Costul comenzii se achită reprezentantului Westpizza, la momentul livrării, prin plata ramburs.

Timpul de livrare poate varia, in functie de volumul comenzilor, de la 30 la 90 min. Termenul de livrare va fi comunicat telefonic, la momentul plasarii comenzii.

Costuri si metode de transport

Produsele comandate telefonic la numerele afisate pe site, sunt livrate cu autoturismele firmei.

Transportul este gratuit in orasul Ploiesti pentru achizitii de produse de pe site-ul www.westpizza.eu, in valoare de minim 30 ron. In cazul comenzilor ce nu depasesc suma de 30 ron, taxa de livrare este de 4 lei.

Pentru comenzile in afara orasului Ploiesti se percepe o taxa intre 10-20 ron, in functie de numarul de kilometri fata de iesirea din oras, pana la adresa clientului. Taxa de drum se va regasi pe bonul fiscal si va fi comunicata clientului, telefonic, la preluarea comenzii.

Returnarea comenzii

In cazul in care aveti o reclamatie sau pentru returnarea comenzii in cazul in care aceasta este neconforma, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 0770901787.